www.photographsbyemmaa.blogg.se

Hej på er, nu byter jag blogg till {www.photographsbyemmaa.blogg.se}

Vi ses där!

The Four Seasons - part two - Summer

Nu när våren var så nära så har det kommit en decimeter med nysnö! Jag som har min nyinköpta skinnjacka som jag så gärna vill kunna använda utan att frysa ihjäl. Aja.. vi får väl vänta någon vecka tills det blir vår.

 

Här kommer sommar kollaget som får mig att längta till sommaren. Har ni någon favorit?

Nästan utelåst & riktigt potatismos

Hejsan! Imorse vid frukosten rullade det in en stor grävmaskin {gissar på det} på våran gård och började gräva och så. Vi håller ju på att bygga nu! YAY FINALY! Igår hade dom rivit ner en liten del av vårt hus. Så nu har vi ett stort hål i trädgården och vi får gå genom en annan dörr för att kunna komma in i huset.
När jag kom hem idag och skulle låsa upp kunde jag inte låsa upp dörren! Det var helt omöjligt, och sen när man fryser om händerna blir det ju ännu svårare! Då tänkte jag att jag skulle vara tvungen att sitta ute i kylan och se när byggarna grejade med huset i väntan på att pappa skulle komma hem och få upp dörren. Som tur är hade vi en reservnyckel gömd på ett hemligt ställe ;)

Annars har dagen varit toppen! Efter lite velande åkte jag till skolan, trots förkyldningen. Hann precis med bussen som jag trodde att jag missat. Hade sen ett matteprov som gick rätt så bra {skönt!}. Sen hade vi en väldigt rolig gympa, vi hade någon sorts innebandy. Och sen nästan det bästa på hela dagen, lunchen då vi fick RIKTIGT POTATISMOS! Trodde aldrig att vi någonsin skulle få riktigt potatismos till lunch. Vi har världens bästa kock!
Puss och godnatt på er!


Glass väder!

Idag har det varit riktigt glass väder ute och jag har varit hemma och varit sjuk både igår och idag. Som tur är har man en snäll mamma som köpte en glass till mig när hon var iväg och handlade. Glass är ju den bästa medicinen som finns! Sen har jag sett på Narnia - häxan och lejonet och sovit halva dagen ;) Skönt!
Nu skall jag käka lite mat och sen plugga. Glöm inte att rösta på mig i fototävlingen {bidrag 1}!  KRAM

Black & white

Weho! Jag blev en av finalisterna i Nostariels fototävling! Så ni får klicka er till tävlingen och rösta på mig som är bidrag nummer 1! ;) Tävlingen avslutas den 20 mars klockan 00.00

Fototävling

Hej på er! Jag är med i en fototävling hos Nostariel med temat djur där man kan vinna en länkning hos henne i en hel månad. Så om ni vill kan ni också vara med! Jag valde den här fina bilden av vår katt Zorro som jag tog när jag precis fått min systemkamera och han låg och lekte med mattan i vardagsrummet någon dag efter julafton. ;)

Äta bör man annars dör man

Kvällens middag, fisk och potatis. Det var himla gott efter en lång skoldag!

The Four Seasons - part one - SpringJag vill verkligen att våren skall komma nu och det känns som att våren är på gång nu i alla fall. Snön smälter mer och mer och det är soligt och fint ute.


My phone

Hej! Jag sitter och kollar igenom alla bilder jag tagit sen ett år tillbaka med min förra kamera. Tänkte välja ut en favorit ur varje mapp och sen göra ett stort kollage i photoshop av allihopa, men jag räknade ut att det blir ungefär 34 bilder, så jag ska dela upp kollagen i de fyra årstiderna. Ni kommer sen få se dom snart, blir kanske klar med det första kollaget ikväll (vår) :) Nu skall jag fortsätta redigera, hejdå!

 

Här är en bild jag redigerat i photoshop..

Tävlar

Hej! Jag är med i en tävling hos Fillipa där man kan vinna ett namnsmycke med valfri text på, ett grymt fint halsband med silverbricka, en earcuff med kedjor eller en earcuff med rödbruna fjädrar. Ni kommer till tävlingen här!

Home sweet home

Hejsan! Nu är jag hemma efter en underbar vecka i Åre. :D Sjukt kul har jag haft och har tusen blåmärken över hela mig. Har inte tagit särskilt mycket bilder, det här är nog dom bästa (tagna med min digitalkamera).
Jag har väl ramlat minst tusen gånger men efter några dagar kom jag på det och då gick det riktigt bra. ;) Sen har det också varit sol och jättefint väder i 2-3 dagar. Ångrar VERKLIGEN att jag inte tog med mig kameran då! Det var en sån himla fin utsikt då. Sen så har vi både sett renar och norrsken. Det var häftigt! Sen har jag lärt känna en massa härliga nya personer. Veckan har varit toppen! :D

Hur har ert lov varit?