Pictures

Gjorde en hallonsmoothie till frukost det kändes nästan som i sommras, då jag gjorde det nästan hela augusti. Var helt galen i det, eller det är jag nog fortfarande, men aja galet gott är det!
Idag det var det ett sådant fint och soligt väder ute, nästan sommar (fast kallt och så) så jag tog fram kameran och så åkte jag och mamma till Djupvik på en promenad eller vad man ska kalla det. Utflykt kanske? Men tänk, när jag var liten hatade jag att gå promenad, men nu när man är äldre och  har en kamera så är det faktiskt nästan kul, i alla fall när det är fint väder.

Ska stänga ner datorn nu och sen nog borsta tänderna. Puss!


 

Happy birthday, make a wish

Vi åt tårta nu ikväll för pappa fyller år idag. Grattis till honom! :D

"Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today”

Var ute på promenad med mamma förut idag vi gick ner och runt längs stranden. Det blåste svinkallt men några bilder blev det iallafall. Det var jätteskönt att komma ut i en timme och få frisk luft, jag har ju varit sjuk hela veckan och inte haft ork att gå ut.

Här kommer några av bilderna jag tog idag.

Följ min blogg med bloglovin

Klicka här för att följa min blogg med bloglovin

Mjölk

De nya mjölkpaketen är helt omöjliga att öppna. Jag stod säkert i 5 minuter imorse och försökte öppna det utan att locket ens rörde sig. Men så fick jag en idé, konsärvöppnaren (eller vad det nu heter) där man sätter in locket på bl.a. på rödbetor och andra liknande glasburkarburkar med metallock och snurrar ett halvt varv och vips så är locket av! Det funkar på mjölkpaket också ;)

Färger - Colors - Colores - Colori - Couleurs - 色

you are loved print by Simply Hue - $24.99 : ShopRuche.com, Vintage Inspired Clothing, Affordable Clothes, Eco friendly Fashionhollywood whore - Page 3 of 208untitled.❥ Love is in the air~MillyGoogle Reader (17)

Jag älskar färgerna

{Bilderna är klickbara och från weheartit.com}

The new one

Nu är den nya designen som jag vann uppe! Vad tycker ni?

Cheesecake

Hejsan hoppsan! Kollade nyss jag har 37,7 graders feber. Så fort som jag såg på termometern så mådde jag nästan sämre, bara för att jag trodde att jag skulle kunna åka till skolan imorgon. :/ Det börjar bli tråkigt att vara hemma och kolla på barnprogram. Aja får väl rota fram Twilight och New moon och kolla på dom, kanske kan få mamma att hyra Eclipse också och kanske köpa en bra tidning? ;} Plugga matte och spanska måste jag se till att jag gör också. Hade egentligen matteprov idag {!} och nästa vecka har jag spanskaprov :o Men det känns rätt så bra för vi har kutdag dagen innan. Fast det skulle ju vara bäst att inte alls behöva plugga då, men vi får se hur det blir med det. ;)

Här kommer lite tre bilder på en cheesecake som vi åt förra veckan, J Ä T T E G O D! Vill ni ha recept så säg bara till!
Nu ska jag upp och sova, godnatt!

Talking to the moon

Jag är lite piggare idag så jag åker nog till skolan imorgon, men vi får se. Jag gick ut idag med kameran och knäppte lite kort. Men när jag väl låst dörren och ska knäppa det första kortet så ser jag att minneskortet inte satt i kameran. Smart! Så jag var tvungen att springa in igen och hämta det som satt i datorn, jag borde bli bättre på att ta ur det ur datorn när jag stängt av den. Later!

Chokladpudding

Idag har jag varit hemma eftersom jag har feber och är förkyld. Blää, tycker inte om att vara sjuk, så tråkigt och man orkar inte göra något annat än att kolla på tv. Och det är det ända jag gjort idag jag har sett på tråkiga program på tvn och Sex and the City the movie. Ganska bra film, men jag hängde inte riktigt med i den men aja. Sen så har jag också käkat chokladpudding, jättegott! ;} Nej nu ska jag hoppa i säng så att jag snart blir frisk igen, godnatt!

For the first time

Har inget speciellt att skriva bara grymt mycket plugg just nu så de är därför jag inte hinner skriva någonting alls just nu. :/

Jo en sak! Jag ska iväg på sportlovet och åka skidor! :D Vi får se hur det går, det blir ju första gången i mitt liv som jag åker skidor och så, så vi får se hur det går men det blir nog kul tror jag ;) Men nu ska jag sova godnatt!

And the winner is..

Hejsan alla glada! Vill bara berätta att jag vann den här tävlingen om designen hos Karolina!!! :D {inlägget} Kvällen blev mycket bättre nu! ;} Aja nog om det. Igår kväll laddade jag in alla bilder ifrån min kamera till datorn, det blev runt 500 kort. Men alla kort jag har tagit utomhus är gråa och tråkiga. Jag vill ha vår, färger, sol och värme! Jag vill ut och ta kort! Känner mig bara allmänt seg just nu, jag är så less på att stå vid en ful halvsmält snöhög och frysa och vänta på bussen.

Nu måste jag gå och plugga so, har prov imorgon om Jordens inre och yttre krafter. Puss!

Design tävling


Jag är med och tävlar om {den här} fina designen hos {Karolina}. Ni som vill kan ju vara med, tävllingen avslutas den 18 januari 18.00 ;}

Nothing special

Har egentligen inget speciellt att skriva idag.. Jag ska städa mitt rum idag och så vill jag ut och ta kort men det är så grått och tråkigt ute just nu, så det blir nog inga roliga kort :/ Men jag får väl gå ut i alla fall, de kanske blir bra kort i alla fall ;) Vem vet?
Joo! Jag skickade precis in en bild till tidningen, så vi får väl se om den kommer med nu här i veckan! :)
Ni får ha det bra, PUSS!

En bild jag tog i julas.

Zzznark!

Ikväll har jag inte gjort något speciellt alls, bara suttit och halvsovit vid datorn. Jag är helt slut! Sov ju hos Jennifer inatt och hon åker inte buss i 7 minuter {vilken lyx man kan ha!} som jag utan typ 35 minuter så vi gick gå upp vid 6! Wohoo, duktigt va? Jag vaknade i alla fall av att hennes väckarklocka vrålade igång med låten Break your heart. Inte världens bästa uppvaknade men men. På bussen var vi så trötta att vi satt och bara skrattade åt allt, eller i alla fall jag! :'D
Det var första dagen i skolan alltså, den var väl helt okej har varit ganska trött nästan hela dagen. Jag vaknade nog till när vi hade gympa och hoppade trampolin. Det var faktiskt skoj! ;)
Nu skall jag dra, PUSS!
Bild ifrån igår

Min lunch

Min lunch idag var soppa och nybakat bröd som pappa gjort :) Måste rusa till bussen nu hejdå!

En rolig lördagsfilm



Ikväll så såg jag John Tucker must die, och måste säga att de var ganska länge sedan jag såg en sån här bra film. Den var riktigt rolig och fin så jag tycker att om man får chansen så ska man kolla den ;) Här kommer trailern, smäst kvalite men aja.. Godnatt på er!



Bildkälla

Where is the sun?

Idag har de varit en ganska seg och grå dag. De är nästan 2 grader ute och så har de regnat så allting börjar smälter bort! Jag hatar alls blötsnö och slask, finns de något värre? Annars idag så har jag pluggat inför ett so prov som vi nästan har direkt efter lovet INTE OKEJ! Aja sen har jag varit ute och fotat lite grann.


Nej men nu ska jag fortsätta att se på film John Tucker must die {den är riktigt bra!} och käka godis, mysa lite nu sista lördagen innan skolan börjar. På måndag så börjar ju skolan igen, ska bli så roligt att få träffa allihopa igen! :) Ha de bra, puss!


Lite bilder jag tog idag.

Onsdag

Just nu håller jag på att städa mitt rum, jag ska snart börja dammsuga. För om typ 20 minuter kommer Lisa! :D Vi får se vad vi ska hitta på, vi kommer nog i alla fall se på film och äta något gott.

Idag har jag spelat nintendo wii har provat nån yoga övning och så, det var nästan svårt ju! Men nu måste jag börja dammsuga dom kommer ju när som helst! Puss


Bilden tog jag dagen innan julafton med min gamla kamera

 

 

Så här seriös är jag när jag spelar korron

Här kommer lite bilder ifrån när jag och min lillebror spelade korron (stavning?). Ganska kul var de men han vann. Haha, så jag blev lite oseriös när jag insåg att han skulle vinna som ni ser på den nedersta bilden ;) Jag som tyckte att de gick så bra i början men nej så förlorar man ändå. Men annars så är de ett väldigt roligt spel som man kan spela med familj och vänner här nu på lovet. I höstas på ett födelsedagskalas med släkten så hade vi en korron-turnering det var skoj! :) Jag tror att jag och Lisa till och med kom tvåa! ;D
Men nu är de mat, puss på er!

Pippifågel

För några dagar sen när jag var ute och tog kort på stranden kom det fram en fågel som inte alls var rädd för mig! Jag kunde i alla fall vara en halv meter ifrån den. Den hade hittat något hål med mat, så jag kunde ta en massa kort på den under tiden den åt ;) Riktigt söt var den! Det känns nästan som att fåglar dras till mig nu, för nu har jag en massa bilder på fåglar här ifrån mellandagarna, det som brukar vara så svårt att ta kort på fåglar.
Men nu ska jag gå och koka spaghetti. Ha det bra, PUSS!

Nattugglan

Jag har nästan alltid varit en sån person som kan vara uppe hela natten och sova bort halva dagen. En nattuggla som man säger ;) Men jag tycker om att sitta uppe och kolla på en bra film, lyssna på skön musik, pyssla med datorn, chatta/smsa med någon rolig person eller ännu bättre att prata med en rolig person! :) Vem gör inte det liksom?
Men när man är uppe såhär sent så brukar man ju bli hungrig efter ett tag, så nu sitter jag och smaskar på en köttbullemacka med lite o'boy till ;) Riktigt gott! Sen så lyssnar jag fakitist på Spotify också! {♥}
Men direkt efter så ska jag gå och borsta tänderna och sen hoppa i säng. Så godnatt på er!

Jag älskar min mugg som jag hittade på en loppis i en lada i sommras!

Nyårsafton

Jag hade jätteskoj hos mina kusiner igårkväll :D Vi gjorde en massa skoj, vi tog kort, spelade nintendo wii, sjöng singstar (men de bliev inga bilder på det) skjöt raketer, lekte lite med tomtebloss och jaa, hade kul!! Bilderna säger allt ;) 
Hur var eran nyårsafton?